Drie clubleden onderscheiden met de District Governor's Appreciation Award

Op 23 januari 2016 zijn in Stompwijk alle landelijk ingezamelde 55.138.468 waardepunten aan Douwe Egberts overgedragen.

Bij die gelegenheid werden de 3 leden van de DE-waardepuntencommissie  door districtsgouverneur Joost Avis met een District Governor's Appreciation Award onderscheiden: Jan van Os, André ten Have en Jaap Stelling

Melvin Jones Fellowship voor Huib en Bart.

Op dinsdag 10 juni 2014 kwam Paul de Boer, districtsgouverneur 110AZ, op bezoek bij de 50-jarige Lionsclub Voorburg, waarbij hij namens de Gouverneursraad een Melvin Jones Fellowship uitreikte aan Huib van Mierlo en Bart Hoogwerff Eikelenboom, de initiators van de Douwe Egberts Waardepuntenactie.

Huib en Bart waren volkomen verrast door deze onderscheiding.

De landelijke D.E. Waardepuntenactie in 2013, waar 40 LEO- en Lionsclubs aan deelnamen, bracht 100.000 pakken koffie voor de plaatselijke voedselbanken op ter waarde van € 300.000.

Tevens leverde de actie veel publiciteit voor de Lions op.