Het is zover! Het eerste Lions Voorburg Tennistoernooi komt er aan op zaterdag 2 juli 2022 bij tennispark Vreugd en Rust in Voorburg.

Kom gezellig tennissen of voor de barbecue en steun hiermee de 'Sport voor Oekraïense kinderen in Voorburg'.

Het tennistoernooi begint om 14:00 uur, is om 18:00 uur afgelopen en wordt gevolgd door de prijsuitreiking en een borrel tot 19:00 uur. Na de borrel wordt een barbecue georganiseerd. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- pp voor het hele pakket: baanhuur, ballen, barbecue en inclusief twee drankjes met borrelhappen. Alleen barbecue kost € 35,- pp inclusief twee drankjes en borrelhappen, alleen borrelen inclusief twee drankjes en borrelhappen kost €12,50 pp.

Voor het tennistoernooi worden de spelers in poules van vergelijkbare sterkte ingedeeld en er wordt alleen maar gedubbeld. Iedere speler speelt 4 keer een half uur. Ieder half uur wordt in wisselende dubbelsamenstelling gespeeld. De individueel gewonnen punten worden opgeteld, er is een mannelijke en een vrouwelijke winnaar. 

Aanmelden kan door voor iedere deelnemer uiterlijk 15 juni onderstaand formulier in te vullen en vervolgens op 'INDIENEN' te klikken.

De betaling zal vooraf plaatsvinden via een Tikkie.

INSCHRIJFFORMULIER: