€ 2.000 voor stadstuin Rusthout

Van de netto-opbrengst van het 2e Lions Voorburg Oktoberfeest werd op dinsdag 12 december 2017  tijdens een ledenvergadering een cheque van € 2.000 overhandigd aan vertegenwoordigers van Stadstuin Rusthout.

2e Lions Voorburg Oktoberfeest, 7 oktober 2017

Op zaterdag 7 oktober 2017 vond het tweede door Lionsclub Voorburg georganiseerde Oktoberfeest plaats.

Voor meer foto's zie ►►

Het 2e Lions Voorburg Oktoberfeest vond plaats op zaterdag 7 oktober 2017 van 17:30 tot ongeveer 22:00 uur, in  Mercanto, Groene Zoom 11,  achter  sportcentrum Westvliet.

Dit jaar werd de muziek verzorgd door 'Die Heckeländer Musikanten'  met 16 leden. Ze zorgden voor een feestelijke sfeer zoals afgelopen jaar, zie hieronder.

Het goede doel is evenals vorig jaar 'Stadstuin Rusthout' , tevens zal € 250,- worden geschonken aan het Haags Instrumentaal Jeugdensemble als bijdrage voor de aanschaf van een kinderfagot.

Tijdens dit Oktoberfeest  werd Duits oktoberfeestbier, Duitse wijn, worst, broodjes en hapjes verkocht.

1e Lions Voorburg Oktoberfeest,

€ 2.000 voor  kinderboerderij Stadstuin Rusthout.

Lionsclub Voorburg organiseerde op zaterdag 1 oktober 2016 als fundraiseproject het 1e Lions Voorburg Oktoberfeest in Marcanto, Groene Zoom 11, aan de overkant van De Vliet.

Dit werd een daverend festijn, voor herhaling vatbaar.

Zie hier voor een foto-impressie ►

De opbrengst van dit festijn kwam ten goede aan Stadstuin Rusthout.

Op 12 november 2016 werd een cheque ter waarde van € 2000,- overhandigd.

Volgorde: